Panoramafoto van de Hohe Tauern, vanaf de Wildkogel

Over mij

Hoi, mijn naam is Tim en in het dagelijks leven ben ik werkzaam als constructeur van extrusiegereedschap voor kunststof producten. In mijn vrije tijd trek ik graag de natuur in, vergezeld door mijn camera en mijn wandelschoenen of fiets.

Van jongs af aan, ga ik bijna ieder jaar op vakantie naar de Alpen. Het bergwandelen is mij dus min of meer met de paplepel ingegoten. De interesse voor de flora en fauna volgde enkele jaren later. En weer een paar jaar later begon ik mij ook te interesseren in het wandelen in ons vlakke Nederland.

Tijdens mijn studie Industrieel Ontwerpen aan de Universiteit Twente kwam ik in aanraking met grafisch ontwerpen en het programmeren van websites. Toen het mij enkele jaren geleden begon op te vallen dat men mij regelmatig vroeg naar interessante wandelingen in binnen -en buitenland, besloot ik om beiden te combineren en deze website te maken. Na een paar jaar sleutelen, nieuwe features implementeren en finetunen van een 'offline website', heb ik de website begin 2022 online gezet.

Contactgegevens

E-mail            timlotterman@gmail.com