Panoramafoto van de Hohe Tauern, vanaf de Wildkogel

Archief 2022

Hier vindt u een overzicht van alle berichten die geplaatst zijn op de home pagina van Tim op Reis in het kalenderjaar 2022.

Begin van de straat in Steindorf, die mij over de Ossiachberg zal leiden
27.05.2022

Ossiachberg

Zojuist heb ik een pagina online gezet over de plaats Ossiach. De komende tijd zal ik meerdere verslagen publiceren, welke gemaakt zijn met als vertrekpunt Ossiach in Karinthië. Daartoe heb ik nu al een eerste verslag gepubliceerd over mijn fietstocht vanuit Ossiach, via Steindorf naar de Ossiachberg.

Onderste waterval bij de Krimmler Wasserfälle
10.05.2022

Krimmler Wasserfälle

Vandaag heb ik een tweetal nieuwe verslagen gepubliceerd. Het een gaat over mijn bezoek aan de Krimmler Wasserfälle in 2016. De ander gaat over de aansluitende wandeling, waarbij ik een deel van het Krimmler Achental heb bekeken.

Uitzicht op Faakersee tijdens beklimming Mallestiger Mittagskogel
26.04.2022

Kleine aanpassingen

De laatste tijd heb ik weer een aantal kleine updates doorgevoerd. Behalve een verbetering van de gebruiksvriendelijkheid, heb ik ook de layout en het design van de website een kleine update gegeven.

Uitzicht op Faakersee tijdens beklimming Mallestiger Mittagskogel
07.03.2022

Kleine updates

Sinds het online zetten van de website heb ik meerdere kleine updates doorgevoerd. Hierdoor zou de website nu iets sneller en gebruiksvriendelijker moeten zijn.

Uitzicht op Faakersee tijdens beklimming Mallestiger Mittagskogel
21.02.2022

Website online

Na jaren van ontwerpen, programmeren, meermaals de website grafisch omgegooid te hebben en steeds weer nieuwe dingen willen implementeren, heb ik nu besloten dat het juiste moment is aangebroken om mijn website online te zetten. Klik op "lees meer" om meer over mij te lezen